Voortvarend In Alle Scheepsbenodigdheden

Hoenderop B.V.

Bedrijfsgrootte
1-10 medewerkers
Locatie (HQ)
Boelewerf 3, 2987 VD Ridderkerk

Compleet assortiment scheepsbenodigdheden

Hoenderop is dé maritiem specialist die internationaal haar klanten in de scheepvaart bevoorraadt en ontzorgt. In onze rol als groothandel staat actuele voorraad, een breed assortiment aan scheepsbenodigdheden en snelle levering voorop.
Om eindgebruikers in de binnenvaart, visserij, zeevaart, offshore en op de scheepswerven te voorzien van alle producten die aan boord nodig zijn, vormt Hoenderop de schakel tussen fabrikanten en dealers.

Klanten
De klanten van Hoenderop kunnen rekenen op een totaalpakket aan scheepsartikelen, aangezien ons assortiment aan artikelen ver uiteenloopt. Eén aanspreekpunt dat alles beschikbaar heeft, scheelt onze klanten enorm in de handling. Daarnaast staat ons professionele team klaar met technische ondersteuning of om te adviseren bij het maken van de juiste productkeuze.

Leveranciers

Hoenderop vormt voor fabrikanten de toegangspoort naar de maritieme sector met een fijnmazig netwerk aan dealers. Ons totaalpakket maakt het gemakkelijk voor dealers en klanten om andere producten mee te bestellen. Daarnaast beheert Hoenderop de voorraad en voorziet in de nodige commerciële- en marketingactiviteiten, zodat de leverancier de focus kan houden op de productie en productontwikkeling.

Scheepsinventaris
Met dank aan ons warehouse van 2.500 m2 met hoogbouwstellingen, waarin we de ruimte optimaal benutten, is voorraad geen enkel probleem. Ook niet wanneer het aankomt op de volledige inventaris van schepen in aanbouw of welke opnieuw uitgerust worden. Hoenderop kan deze taak volledig verzorgen voor scheepswerven.

https://www.hoenderop.nl

Over Ons
Hoenderop B.V. is in 1975 opgericht door Paul Hoenderop, die zijn eerste artikelen verkocht vanuit de garagebox van zijn vader. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot marktleider in kwaliteitsproducten voor de beroepsvaart.

In beweging
Hoenderop luistert goed naar de klantvraag en speelt daar adequaat op in. Innovatief voorraadbeheer en productontwikkeling spelen een belangrijke rol in de bedrijfsvoering, waardoor de voorraad continu in beweging is.

Totaalpakket
Hoenderop kijkt vooruit, denkt mee en biedt de klant een totaalpakket, waarin producten, service en technische ondersteuning elkaar aanvullen. De organisatie voorziet in kwaliteit en kwantiteit. Van de kleinste pakking tot een loopplank van acht meter lang, direct uit voorraad. Hoenderop heeft alles in huis!

Als groothandel levert Hoenderop uitsluitend aan dealers in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk; via partnerships vinden de artikelen van Hoenderop ook hun weg naar Australië, Nieuw-Zeeland, Indonesië, Portugal, Spanje, Italië en andere verre oorden.

Hoenderop B.V.

Boelewerf 3, 2987 VD Ridderkerk