Specialistisch en voortdurend in ontwikkeling

Chemgas

Locatie (HQ)
Gedempte Zalmhaven 4G, 3011 BT Rotterdam

Vind jouw baan bij Chemgas

Wat bieden wij?

Wij zijn trots op onze rederij. Specialistisch en voortdurend in ontwikkeling. Wij onderzoeken altijd waar kansen liggen en hoe wij deze het beste kunnen benutten. Wij staan nooit stil. Elke medewerker levert hieraan zijn bijdrage. Waar je je ook bevindt in de organisatie, we doen het samen! En dat is ook onze kracht. Wij hebben trouwe en loyale medewerkers. Een rederij met een familiaire werksfeer, met leuke collega’s en doorgroeimogelijkheden, dat is wat wij bieden.

Wat breng jij mee? Wij leren je graag kennen!

Vloot
Aan boord ben je als bemanningslid ons visitekaartje. Dat beseffen wij heel goed. Daarom richt Chemgas zich erg op jouw ontwikkeling. Je gaat werken met goed materieel, krijgt goede begeleiding en wij investeren in opleidingen en trainingen.

Binnenvaart
Wil je lange strecke varen op de Rijn, of juist kortere stukken en meer manoeuvreren in het ARA-gebied? Of wil je liever de technische kant op? Bij ons kan je kiezen voor een loopbaan die bij jou past. Aan boord werk je met 4 à 5 collega’s. Een hechte groep, je tweede thuis. Momenteel zijn circa 200 collega’s in dienst van Chemgas Barging.

Zeevaart
Bij Chemgas Shipping werken circa 120 collega’s. Wij varen met een bemanningssamenstelling bestaande uit minimaal 6 en maximaal 10 personen. Bij ons werk je samen in een kleine hechte groep. Hierdoor wordt van jou verwacht dat je multifunctioneel bent en proactief handelt.

Heb je interesse om bij Chemgas aan de slag te gaan? Wegens groei zijn wij regelmatig op zoek naar talent om ons team te versterken. Bekijk onder vacatures of er een passende functie open staat. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Staat je droombaan er niet tussen en wil je toch informeren naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder! Ook kan je op de hoogte blijven van onze toekomstige vacatures via ons job alert.

Chemgas

Gedempte Zalmhaven 4G, 3011 BT Rotterdam

Zoek naar vacatures van dit bedrijf

De laatste vacatures

10 dagen geleden
Binnenvaartpersoneel gezocht: kapiteins, schippers, stuurlieden, matrozen
Chemgas
Rotterdam, Nederland
Onze bemanning vormt een goed op elkaar ingespeeld team. Expertise, toewijding en discipline staan daarbij voorop. Je kunt altijd rekenen op de mensen om je heen.